min dag i bild ☆









biljäveln

Fick hem ett paket idag som jag har väntat på i cirka 4veckor, var skapligt glad när jag såg det utanför dörrn när jag kom från jobbet! Åkte ner till garage med bror för att börja montera, eller jag höll mest sällskap (a) Två av hans polare kom även ner för att hjälpa till/vara sällskap. Snälla grabbar. snart klar för besiktning allstå för jag snart köra min bil igen! Wäää





Do it like Britney

För er som inte visste så rakade jag av mig håret i augusti (hade kort frisyr innan) men iaf det har växt en del sen dess!



eiköhän äiti





gult är fult

Idag har jag sovit 11h. Skapligt skönt när man endast sov 3h natten till tisdag. jobbat 13.45-20 idag också. gått finemang.

Alla mina jeans var i tvättkorgen tidigare, så trippa upp till systers rum och hitta dessa. Färgbomb! kan vara lite kul nu när den tråkiga hösten är här :)


va den du vill vara

Befinner mig på jobbet å har lite rast, strax ska jag in igen för att busa med brukaren. Härlig dag, humöret är på topp, jag önskar er alla en bra dag. tjillivippen!


rensa skit

Tog en promenad till garage på eftermiddan, nästan 3km. lagom skönt att få filosofera med musik i öronen. Höll pappabaloo sällskap ett bra tag sen kom farfar från söder dit, så tog bilen hem lite senare.



hatad och älskad

Ärtsoppa må va hatad av många men jag diggar det som fan. Minns när finska farmor gjorde de. inge färdig fabrikat liksom, lite finsksenap på det så blev det mums!
har lite matkoma för tillfället, ska hoppa in i duschen när pappabaloo är färdig med att byta toalettstol. Sen ska jag åka till Härnösand för att träffa pöjken P :)


ninja turtles är kung

Skulle lätt kunna tatuera in detta. söta små turtles. älskar dom här figurerna, för tillfället har jag på mig en hoodie med dessa. Deras introlåt har äran och va min ringsignal. jaa ni fattar haha



jag vill, jag vill, men pengar suger.

Den här bilden är ju bara för muppig, men diggar den ändå. haha. Har haft massor av craving's idag för att tatuera mig. Jobbigt att bo här nu när man inte vet några schyssta tatuera. men man får väl höra sig omkring och leta! Måste dock spara lite pengar för det också. 
 
Smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous & point the middle finger at the idiots who think they're better.
 
 
 

Family ♥

Föra helgen var jag ner i Eskilstuna med mor för att umgås med lite släktingar (syskon,kusiner,moster) och för att hämta upp syster&bror som hade vart där en vecka på deras lov. Vi hade det jätte mysigt med utgång på fredagskvällen när vi kom fram. Lördagen var halva gänget bakis. så vi hade de fnittrigt och mys . som ni ser på bilderna så låg vi på några maddrasser i vardagsrummet och hade häng. 14 personer som mest var vi med tre hundar så det vart livat ! haha men kul var det ! 
 
Är så lycklig att vi släktingar håller ihop. dock inte alla, men att ni finns. Ni betyder  ♥  ♥
 


       
 

EllenMikaela

RSS 2.0