Pontus är bög. eller? vad vet jag

du som frågade om jag var tillsammans med Pontus så är svaret nej, vi är bara polare och jag är inte lesbisk för den delen heller haha sådärjaa. Då önskar jag alla där ute ett gott nytt år och min kära familj! själv jobbar man ju men det ska ändå firas på ett barn vänligt sätt :)


människans bästa vän!



bruden blir 20 idag!



Nattbesök av Pontus. vi sitter och filosoferar om livet med musik i bakgrunden. jag ska snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagens jobb!

' fjantig brud du è .

sedan senast i bild








press to stress

I tisdags åkte jag å träffa Erik, Johanna och Oskar. vi spelade lite klassiska kortspel och hade trevligt. sen blev vi impulsiva och tog på oss täckbrallor och allt vad de heter för att åka pulka efter bil (inte bli arg nu mamma) haha . massor av skratt, två pulkor mindre och en ond höft fick vi utav den resan. men kul vare!
Har hunnit träffa Pontus i också. Eller den jäveln kom över till oss.
Har jobbat varje dag den här veckan och mer ska det bli. jobbar fram till tisdag nästa vecka sen är jag ledig två dagar. haha ibland äre "tufft" men vad ska man göra :)



en bra dag! punkt och slut.



när man har mens får man va tjockis





Jag är en stenhård mupp

igår kväll åkte jag till Pontus för att umgås med honom efter hans jobb, vi kolla på nå äcklig och konstig film, så jag inte ens vågade gå ut och röka efteråt haha, han vägra ju följa med ut i stormen också så istället blev jag hyper och flum. kom hem vid 8 i snö ovädret och tog det lugnt tills jag och pappabaloo åkte och hämta ytterligare nya delar till bilen (dyrt å äga bil) skotta snö har jag också gjort idag. härlig känsla tycker jag. vintern är på g liksom! Nu sitter jag i garage och sitter på pappabaloo's skoter (a) och håller sällskap när han fixar med bilen . men helst vill jag ut och åka skotra! Wräääää





EllenMikaela

RSS 2.0