don't mess with me



fiffig grej

När jag är hungrig och absolut inte orkar göra nå och äta brukar jag gå och sova, man känner ju inte av hungern när man sover. Jätte fiffig grej liksom. Men grejen är att man måste somna fort, annars blir man illamående och sen pissnödig . Inte så fiffig grej längre och känner att den här fiffiga grejen inte är så fiffig just nu.



Saknar ♥

 

myst med Hugo

Vart ledig idag efter helgens arbete så idag har jag haft en latdag och myst med Hugo. Alla som träffat lurvbollen säger att han är väldigt lugn för att vara en liten valp och blir nästan lite chockade. Men han är nog nöjd att få vara ensam hund här ( uppfödaren hade jävligt många hundar )

Har även åkt till "Mitt ute i ingenstans" för att köpa en kofta hos en tjej. ordpris 795 , fick den för 400 kr, mycket nöjd med köpet för den är då mysig att ha på.









välkommen Hugo

idag jobba jag kvällspass, farsan kom och hämta mig . han babblar på som vanligt i bilen och säger "det är ett jävla hundliv där hemma" jajaa tänkte jag, vi har gäster från Surahammar och det är väl livat. farfar har ju köpt hund här i dagarna tänkte jag sedan. inge mer med det, tills vi kommer hem och mamma har denna sötasak i famnen och säger att det är våran, blev helt paff! Efter många om och men blev namnet Hugo. inget favorit namn hos mig men mamma fick sista ordet tillslut. Men gud så söt han är! kärlek finns där redan alltså.


som ett barn på julafton


Om några minuter ska jag sätta mig i bilen och åka ungefär 21mil till min bästevän, som bor i söderhamn. Har inte träffat henne på 3 månader så saknaden är stor. Grät några tårar när jag insåg att jag kunde åka, lär ju göra det mer när jag får syn på henne haha. obeskrivligt glad är jag nu. tills hjärtat säger stopp <3

Ska man skratta eller gråta ?

- Mamma varför ligger djuren så stilla?
- Gumman för vi är på Parken Zoo....

alltså



Bror tycker om min jacka, halsduk å mössa och inte första gången han provar den, konvertera till tjej nästa? haha


Glädjen när man såg snö, tyvärr var den inte långvarig när allt försvann dagen efter.

känner mig gammal

Ikväll var jag på "stickcafé" med mor min. Ifall ni inte vet vad de är så googla mina små vänner.. okej kan väl va snäll denna gång å berätta. Det är en tidpunkt, varannan vecka, en röd stuga, kaffe&fika, babbel, kvinnor, sticka/virka. alltså en tjejkväll fast för äldre? haha

Men det var mysigt att få umgås med mamma utan de andra i familjen, och hjälpa henne att sticka raggisar till lillebror. (lära mig å göra dom) Eftersom hon lätt får värk i händerna.

Nu ska jag hopp ner i säng för att vara pigg imorgon för möte/utbildning via jobbet :)

bowling, hockey, film

Denna helg har varit störtskön, den började med förmiddags jobb, chilliderade några timmar hemma sen drog jag och broder till Kramfors för att bowla med hans kompisar mm . Jag vann på att komma sist :) Slutade med att jag och bror köpte skräpmat hem för å snacka lite skit :)

Igår (lördag) var jag några timmar i vårat nya garage för att hjälpa till att montera upp hyllor och sådant. Vid 5 tiden åkte jag å några i familjen + grannen&barn till övik för att glo elitserie hockey, min första så att säga men absolut inte min sista! Hitta en björnfitta i Modoshop affären, hur skön som helst och ända typ av mössa som passar med mitt korta hår :) vid kvällstid träffa jag brandmannen för promenad, film mys och nattmackor, helt okej det med .

Nu har jag myst ner mig med täcke framför tvn, har vart ganska så slö idag med tanke på att jag kom hem vid 4-5 tiden.

















Oct. 05, 2012

Sitter och gör mig i ordning för jobb, passet är 13.45 - 20.00 idag. egentligen ska jag även jobba i helgen men fick ledigt tack vare att syster och hennes dotter är på besök. brukarens mor var schysst och gav mig det. hur snällt som helst för man vill ju spendera tiden med dom när dom väl är på besök!
Mosters sötfis har vuxit och blivit så stor, sist man såg henne hade hon precis lärt sig och gå! nu springer hon fram överallt



a JetSet Addiction

Idag köpte jag mig en ny klocka, den lila så att säga. Älskar klockor av någon konstig anledning. Den nästa får bli grön, stod och vela en kvart innan jag tillslut bestämde mig för den lila haha

för mig är du livet men jag tar dig förgivet

ikväll ska jag mysa ner mig i sängen med en bra film å tända dessa ljus.






EllenMikaela

RSS 2.0