värd att älska

Veckans andra jobbpass slutade med att ringa i panik å fixa vikarie. magsjuk.se .. har tydligen inte ett immunförsvar som modo, omöjliga å besegra ;) haha ..tänkte krypa ner under gosfilten nu å dö där ett tag!


rubriken är värdelös

har vart över hos grannen nu på kvälla å ätit go'fika och hjälpt till och måla deras vardagsrum! blir kanon de :) Fick en jätte fin halsduk med luva! så fint av henne! ♥





jajamen

älskar mina nya skor å tjockiströjan.


I’m just a regular everyday normal muthafucka

Två dagars ledighet från jobb, firades idag med ett kvällspass! Imorgon ska de jobbas å även på söndag. Är ju då glad att man bara jobbar helg var tredje vecka men tråkigt att man inte kan göra så mycket annat den helgen. Som tex imorgon är jag bjuden på födelsedags fest. tråkigt att man bara typ svänger förbi å säga hej typ. sen vill man ju bara hem å sova. tröttapan#1. Dags å sova!


fuck you

En onsdag med lite smärta. En bra dag. äntligen liksom! nöjd som satan är jag också.



destination right now

Blåmärken å mör i kroppen. Hur då? Joo det var såhär att jag och bror tog en sväng med skotrarna igår efter att vi klarat förarbeviset. Det ena slutar med de andra å tre skotrar är nu skadade på ett eller annat sätt. brors gasvajer är av. vaddetnuheter är krökt på min, startsnöret är av på min. Thommys vaddetnuheter är böjd pga bogseringen av min skoter. han har liksom ingen dragögla på sin. fastna xantal ggr också med skotrarna. har väl fått blåmärken av de av någon anledning. allt slit å släng . haha



bus å återigen bus

Som sagt, jag och broder drog ut till Träsk, där låg Patric, Nattis å Tobbe på soffan å latade sig. Tog väl nån timme eller så innan vi kom på vad vi skulle göra. Så det fick bli en sväng med bilarna. Jag och David tjockade oss självklart med en kebabrulle. Lite buskörning här och lite buskörning där. Jag fick även testa sladda lite på en tom parkeringsplats. Inte så lätt som det ser ut mina damer!! Men man kan ju inte va king på allt första gången ;) haha .
Tar väl å säger godnatt nu'rå, så puss å hej!





My life is wonderful or something like that

Hela veckan har varit svinkall minst 15- liksom. men idag, just idag när man sitter på kurs mellan 9-15 är de endast 10- en bra skoterdag om man jämför med de tidigare. så himla typiskt. jag hör en skoter surra längre bort, förmodar att de är farsanbaloo, hans står ju inte på gården (är hemma på lunchrast)

Solen lyste väldigt fint imorse när jag tog en promenad med hugo, kan väl glädjas åt de iaf :')

Efter kursens slut igår kom tobbe och patric och hämta mig och david så åkte vi ut till träsk å chilliderade med några andra. blir nog en sväng dit ikväll med ! :)


hörrö du'ru

Har umgåtts med Pontus om det nu intresserar er. Vi har ätit mat, kollat på film å skrattat. kl18.00 ska jag och bror gå på en skoterkurs. alltså ta skoterkort så man får åka lagligt. wohoo liksom. härliga grejer liksom. Nu inväntar hela högen på mamma. hon kommer med mat. mums.





nytt smeknamn ? haha

hahaha jag måste nog ha de konstigaste skrattet någonsin. jobbigaste om något, skrattar så jag inte får nå luft därav "pipet" . hahaha övertrött brud. godnatt.. ♥


what's the deal u have dude

Sitter och trampar på samma jävla fotspår dag in och dag ut. Det var inte såhär jag trodde jag skulle vart för några år sedan. Trodde jag skulle kommit längre med livet. Upplevt mer. Kännt mer. Nu är man bara.. tom. inget händer, i och för sig är det inte så konstigt när man bor i världens ände men ändå. Vad är meningen med livet egentligen? pff .
För övrigt börjar jag bli sjuk. nyser allt för ofta så man blir snorig. tjock i halsen. ont i öronen. ont i huvudet. trött hela tiden men ändå sover jag minst 9h varje natt. antagligen för mycket sömn men finns ju inge och göra så då kan man ju lika gärna sova ist för att sitta å ha tråkigt. hajjar ni?



I want some ink on my body 2

vad alla gör tatueringar. gaaah blir ju galen ! vill också ! Har pengar undanlagda så jag skulle ju bara kunna boka tid å göra't men dom pengarna hade jag tänkt lägga undan till en ny färg på bilen. hmm. what to do ..








krigare hit & krigare dit, alla är vi krigare på ett eller annat sätt

jag känner mig fri

Tittade tillbaka på gamla bilder å såg dom här. Vilket långt hår jag hade. 4 år sedan. tiden går snabbt. Men det lär väl ta ytterligare 4 år innan de växt å blivit så långt igen haha


feeling good

Skulle ta bild på Pontus för å jävlas, det slutade med att de blev en på oss båda. vi båda blev på flum humör haha men vad gör de om hundra år liksom ;)





let's have some fun dude

Suttit hos grannen, eller gör ju de fortfarande men iaf deras dotter fyller år idag så gick hit för å äta lite tårta å dricka massvis med té ! nästan så man fick ångest vad man skulle välja. sen har jag målat naglar lite fort här. Busig å sno nagellack hehe. jaja gå hem så folket i detta hus får sova :)





gullig man är

Rastlös på jobbet. galet söt. elleeer? Dock bara 2 timmar kvar tills man slutar. Dock skönt med rutiner igen så som att jobba. (första dagen idag sen jag jobba nyår) tjoheeej !


go'fika hos P



sleeplessness

Ibland önskar jag att man vore av det motsatta könet. för att slippa all skitsnack man får från brudarna, slippa all missförstånd från pojkarna. men ändå vill man ju ha en mutta så man kan ge en fett höger till de brudar som förtjänar skiten. men ändå en pöjk så man slipper "pojkar å tjejer kan inte bara va vänner" . Är jag knäpp i huvudet ? Mer än normalt så att säga.

》stenhård mupp







Jan. 06, 2013

Igår blev det en tur med skotrarna med Thommy, David och Tobias. På eftermiddag åkte vi å hämta upp mamma, jasmin och kenny för att åka upp till skoterstugan för lite lunch. Var ett tjugotal andra skotrar där så de var lite folk :) åkte pulka med kenny hans kompis å syster också, på kvällskvisten drog vi å käka på donken, alltså jag, david å tobbe. Sedan bar de av till Träsk. Mitt i ingenstans iaf. glodde film med patric å nattis. ikväll blir det nog en tur dit igen, upp till en stuga där med skotrarna för grillning å chill :) tjoflöjt !







nytt beroende

Inte rökt sedan det nya årets början. Har sedan länge trampat ner massor tack vare jobbet. Eftersom man jobbade 13h pass nu under helgen som var (lör-tis) så rökte man endast 1 cigg på kvällen. Så nu har jag tagit tag i saken å ska försöka sluta. Än så länge gåre hyffsat bra, inga stora irritationer eller grinigheter, har mer som en rastlöshet i kroppen, tuggar gumgum hela tiden dock :) tjoflöjt!



EllenMikaela

RSS 2.0