fuck the past

lyckades med en nagelsko :)



Hänger i birsta med bror

Inne på media markt för tillfället. sjukt mycket folk = segt som satan när man måste vänta på sin tur för hjälp. ännu jobbigare när man inte handlar till sig själv :') haha


Finland

myser i min onepiece i väntan på bättre tider typ. Eller väntar på att bror kommer hem med sin nya skoter :)







Roligt att hitta smycken

Smycken som man nästan glömt bort att man har och sen hittar man dom där i en liten låda och blir glad! Och sen att man fått ärva de av mor som fått de av far när de var ett par för 20 år sen, gör de bara ännu roligare :)



Sep. 20, 2012

Dålig på att sitta vid datorn, alltså dåligt med inlägg. Men nu såg jag att blogg.se appen finns ute. lite efter kanske? vad vet jag. Jag bryr mig inte, bara det blir lättare och uppdatera :) Sen sist , så har jag faktiskt fått en anställning där vart jag var på intro, hur kul som helst ! Så nu är de full rulle och hinner inte nöta DHW som förr. Kanske lika bra så man inte blir allt för lat :)
Några bilder de senaste dagarna.
 

yäääääy



Hej Måndag

Tydligen har inte mitt senaste inlägg publiserats. Konstigt de . 
Igår var jag på en arbetsintervju klockan 2, som personlig assistent och det slutade med att jag fick stanna kvar till kl20 för intro. Det var mycket och ta in, även om dagarna verkar vara ganska lugna för brukaren. Även idag har jag haft intro och imorgon är den sista dagen. Sedan får vi se om jag får stanna kvar och får någon anställning. Eller om jag helt enkelt inte passar in. Får vänta och se. Men jag hoppas på det bästa! 
 
Har även ringt och fixat med massa papper idag. Trög som jag är, råkar jag posta 3 brev UTAN frimärken. Duktigt Jenna ! haha Men jag skyller på att jag var irriterad, trött och hungrig och hade nikotinbrist (Får ej röka på arbetstid). Gå en hel dag med bara frukost i magen fungerar inte riktigt för mig. Blir ju så lätt irriterad då (a) 
 
Ska nog ta och slänga mig i soffan och kolla några avsnitt av DHW . bästaste ! 
 
Bara jag som tänkt på att det är den 11 September imorgon ? Fick en liten klump i magen när jag kom på de. usch .  

EllenMikaela

RSS 2.0