engång hurtig

känner mig yttepyttelite duktig idag för har vart på en liten pw med syrran å även tränat hemma. tar en tur även på torsdag för imorgon hinner jag inte med sånt :) dock går man ju cirka 2 timmar på jobbet så det är ju alltid något ! :)




puppylove

Tycker de blev en himla fin bild på Hugo å Molly. hugo var busig å snodde mollys godis, å självklart ville hon ha tillbaka det ! btw känns hugo jävligt stor om man jämför med lilltjejen. men han kommer alltid va vår lilla bäbis


min bror

lillebrorsan blev hela 19 år idag, lillebror å lillebror, han är ju bara 2 år yngre än mig men ibland känns de som att han är 2 år äldre än mig haha. han beställde smörgåstårta av mamma som kanske inte ser så super fin ut på bild men som smakade smaskens! tack för att du gjorde en liten jävel utan räkor! Blev en sväng in till byn med jasmin där david redan var med de vanliga gänget som hänger där inne. Nu ligger jag i sängen å tänkte sova men blev sjuhelvetes pissnödig. ni som vet hur vi bor kan förstå min börda att kliva upp för de. såååå nu vet ni de. Tjohej!


en bra dag helt enkelt.

Fått jobba fm idag ist för em. känns himla bra att ha lite fredag kvar innan det är dags å jobba hela lör-sön. solen har vart framme hela dagen å har vart på strålande humör. Ikväll ska jag åka till min solstråle å gosa med honom över natten också. himla bra.




bara för att

sitter å väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka å jobba. igår hade jag sådan huvudvärk att jag stanna hemma från jobbet å låg å sov halva dagen så den kunde släppa, idag är de då bättre men ist har jag en visdomstand som jävlas. kul jul :)


helt okej alltså

Gårdagens utbildning var superkul. typ första föreläsningen någonsin som var de. Rik Assistans är ju bara för bra! God mat fick vi också. Frukost, lunch, fika å middag med efterrätt. man ska verkligen inte klaga på de! Tror alla hade haft matkoma nångång under dagen å hade uppsvällda magar när dagen var slut. hehe

Fick jobba extra idag med. inget man egentligen ville men var ju illa tvungen när ingen annan kunde :)
sitter just nu hos min andra familj, dvs hos terese å lars. vart här hela kvällen å lär ju bli kvar ett bra tag till :)




hej !

Fick hoppa in å jobba extra nu på fm (7-14) ingen vikarie kunde hoppa in på hela dagen så kör mitt eftermiddgaspass också! (14-20) Lär ju bli en halv seg dag men med mycket promenerande i de fina vädret. å extra pengar är alltid bra :)

Imorgon blir det en heldags utbildning i Sundsvall med kollegorna. på finfin hotell som avslutas med "tilltug å mingel" haha fina grejer de.


jag lever fortfarande

Har liksom glömt bort att bloggen existerar . oooops! Men finns tydligen folk som glor in här ändå, vilka är ni om man får fråga? :)

Har varit på mini semester i påsk med familjen. vi åkte upp till våran stuga uppe i sorsele. härligt väder å härligt folk hade vi runtomkring oss. Det var premiär tur dit upp för mig å jag längtar redan till nästa gång. sommar som vinter! Fast mest vinter kanske ;) *skoter skoter*











EllenMikaela

RSS 2.0